• Complete coating technologies

Vanwege groei van onze activiteiten zijn wij op zoek naar aanvulling van ons team.

Waar staat TeaL voor

TeaL biedt de internationale zaadindustrie innovatieve oplossingen op het gebied van zaadbehandeling en zaadbehandelingstechnieken. TeaL is een jonge ambitieuze onderneming waarin innovatie centraal staat. Binnen ons team op het hoofdkantoor te Opmeer is veel kennis en ervaring gebundeld zowel op de gebieden van de zaadtechnologie als engineering en het bouwen van machines. De producten die wij leveren zijn zeer innovatief (vrij van microplastics en hightech). Daarnaast worden de diverse internationale vestigingen aangestuurd.

Waar is TeaL naar op zoek

Als aanvulling op het team zoekt TeaL Product Specialists die voornamelijk in de buitendienst opereren. Je traint de klant in het gebruik van de TeaL middelen en machines, je doet toegepast onderzoek bij de klant en bent eerste aanspreekpunt voor operationele oplossingen bij de klant. Op ons Experience Centre demonstreer je ons concept aan geïnteresseerden. TeaL zoekt een ambitieuze professional die minimaal 5 jaar ervaring heeft opgedaan in de markt van zaadbehandeling. De verwachting is dat je daarbij zowel zaad-technologische als machine-technische ervaring hebt op het gebied van filmcoaten, encrusteren en pilleren. Je opereert op Hbo-niveau, liefst aangevuld met recente opleidingen binnen je vakgebied. Naast correct Nederlands spreek en schrijf je minimaal Engels op professioneel niveau, een extra taal is meegenomen. Deze functie is zeer internationaal dus TeaL is op zoek naar een kandidaat die bereid is tot reizen. Qua persoonlijkheid is de verwachting dat je sterke communicatieve eigenschappen bezit op diverse niveaus. Omdat je veel onderweg bent, ben je zelfstandig en een doorzetter, hebt analytische vaardigheden en een groot oplossend vermogen. Bovenal zoekt TeaL een enthousiaste en innovatieve collega.

Wat biedt TeaL

Van TeaL kun je een professionele werkomgeving verwachten. De informele werksfeer zorgt ervoor dat je je snel thuis voelt. Indien je niet op reis bent, is de standplaats van deze functie Opmeer. Je beloning is marktconform en de cao van tuinbouwzaden wordt gehanteerd. In eerste instantie biedt TeaL een contract voor 6 maanden, en bij gebleken geschiktheid kan dit worden in een contract voor onbepaalde tijd. De lat van TeaL ligt erg hoog, we hopen op een kandidaat die daar overheen wil springen!!


Sollicitaties die we ontvangen vóór 24 oktober zullen we in behandeling nemen.

Voor meer vragen kun je contact opnemen met Marloes Groot (Global Marketing & Sales Manager).

0228-323 553 of equipment@teal-agrotech.nl

Acquisitie stellen we niet op prijs omdat we verwachten dat de ideale kandidaat zelf contact met ons opneemt.